Inovativnost, porojena iz ljubezni do narave – medeni sij je družinska kmetija, na kateri “sadijo z ljubeznijo in vedno vse zraste”. Na Pohorski tržnici vse leto ponujajo med in druge medene izdelke, sezonsko sadje in zelenjavo, jajca, sokove, marmelade, vložnine … So tudi čebelarji, tesna povezanost s čebelami pa med drugim botruje dejstvu, da je njihovo vodilo pri delu na kmetiji: “Raje manj pridelka, kot da je škropljen.” Pridelujejo posebni čisti, deviški, surov med in preosztale medene dobrote, sezonsko zelenjavo in sadje, ki ju predelujejo v različne dobrote. Še posebno so ponosni na matični sokaronije; aronija je ročno obrana, njene jagode niso poškodovane, stisnjene pa so v štirindvajsetih urah, zato obdrži sok popolno kakovost. Tudi marmelade so posebne, izjemne, saj združujejo sadne in zelenjavne okuse z izbranimi domačimi začimbami, kakšno pa oplemenitijo še s čokoladno noto. Njihov moto je: “Od sadike do soka dela ista roka!”